Retour orgasme! Echt verhaal over hoe gemakkelijk een complex sexprobleem op te lossen

0 No tags Permalink

Retour orgasme! Echt verhaal over hoe gemakkelijk een complex sexprobleem op te lossen

Svetlana begon hormonale pillen te nemen op 18, zelfs vóór het begin kamagra oral jelly van het seksuele leven, volgens het recept van de dokter. En toen het eerste geslacht is gebeurd, was hij heel anders dan de enthousiaste verhalen van vrienden: “Mensen spraken over het plezier, en ik voelde niets als dit. Seks was niet slecht, ik voelde een verbinding met partners, maar er was geen plezier. Seks was evenals het niet voor mij, maar voor de persoon die ik tegenkwam, en dit is absoluut niet wederzijds liefde. “.

Het probleem was niet in het lage libido of de afwezigheid van opwinding: gewoon haar lichaam leek zichzelf niet toe te staan ​​om de lijn over te steken, gevolgd door een orgasme.

Svetlana nam tabletten tot mei 2017, en vervolgens verhuisde naar de hormonale spiraal. Deze optie werd geadviseerd door een vriend, met het leren over problemen met een orgasme. Spiraal goedgekeurd en artsen.

En dan is alles veranderd! “Ik begon bijna meteen veel meer plezier te ervaren, alsof ik het lichaam veranderde”. In het seksuele leven is er niets veranderd, maar ze begon eindelijk orgasmen te ontvangen.

Is het mogelijk dat de spiraal is “de schuld”? Deskundigen geloven dat alles wat moeilijker is. Sexy disfunctie als gevolg kamagra bestellen betrouwbaar van contraceptieve tabletten goed bestudeerd. De meeste tabletten combineren oestrogeen en progestin om de ovulatie van “uit te schakelen”. En oestrogeen verhoogt de productie van globuliniwit in de lever, en hij vermindert op zijn beurt het testosteronniveau. Het is dit hormoon dat een belangrijke rol speelt in het seksleven van vrouwen, inclusief initiatie en orgasme. En als u oestrogeen uit de geaccepteerde drugs uitsluit, kan alles beter worden.

Bovendien kunnen tabletten uitdrogen en ongemak binnen, die ook interfereert met de ontvangst van het orgasme. Natuurlijk worden deze effecten waargenomen in een paar vrouwen, maar hoef je niet je ogen te sluiten als er andere manieren zijn om te beschermen?

Het is onmogelijk om het feit dat in de afwezigheid van orgasme de hersenen schuldig is uit te sluiten, evenals bijvoorbeeld stress. Paradoxaal genoeg, maar het feit: ervaringen over de afwezigheid van orgasme mogen hem misschien niet laten gebeuren!

Elk geval is uniek, zodat u kunt beginnen met het wijzigen van de anticonceptiemethode en probeer dan andere opties, inclusief deskundig advies.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.